Bekijk het maar!

In negen van de tien gevallen, zien we, dat u als goedwillende particulier door een andere partij simpelweg voor het blok wordt gezet. U heeft iets gekocht maar bent niet tevreden, Uw aannemer doet z’n werk niet zoals afgesproken, u wilt als huurder uw borg terug of als werknemer wilt u gewoon uw loon. Van uw wederpartij krijgt u echter te horen ik regel het morgen en zelfs bekijk het maar. Dat laatste dan in verpakte termen zoals dat zijn nu eenmaal onze regels. U vindt dat onredelijk en wilt niet dat er zomaar over u heen wordt gelopen.

Met terugwerkende kracht bepaalde mijn sportschool dat mijn opgespaarde lessen zouden komen te vervallen. Ik heb daar verdorie  gewoon voor betaald. Ik ben zo boos.

Ik zit al maanden met een verkeerd gelegde vloer en krijg van de aannemer alleen maar te horen morgen los ik het op. Ik heb het gehad met die vent en wil hem nooit meer zien.

Naar mijn borg kon ik fluiten omdat mijn verhuurder met nog allerhande herstelkosten kwam aanzetten. Wat een onzin die gebreken waren er helemaal niet. Ik voel me bestolen.

Ik heb tijdig mijn herroepingsrecht ingeroepen maar de webshop doet daar niets mee. Op mijn mailtjes krijg ik alleen maar een verwijzing naar onjuiste algemene voorwaarden. Zo irritant zo onredelijk.

U gaat op zoek naar een antwoord op de vraag of u nu zo onredelijk bent en of u juridisch gelijk heeft. Vaak heeft u gewoon gelijk maar gokt uw wederpartij er op dat u het er bij laat zitten. U gaat toch geen advocaat in de arm nemen want die zijn toch veel te duur. Die spanning tussen gelijk hebben maar dat niet krijgen is frustrerend. Uw wederpartij heeft echter wel een punt. Traditionele rechtshulp biedt inderdaad geen goede oplossing.

Met het 4 STAPPENPLAN van de rechtswinkel hoeft u het er niet bij te laten zitten.