Van vraag naar oplossing

Met de rechtswinkel weet u snel waar u aan toe bent en blijft u meester over uw probleem

U zoekt uitdagingen

U bent ondernemer en enthousiasme voor uw vak of product staat voorop. U bent niet gaan ondernemen om juridische ellende op te ruimen. De ervaring leert hoe beter het gaat hoe meer juridische problemen en dito juridische kosten

Bij de rechtswinkel vindt u ook als ondernemer een oplossing voor uw jurldisch probleem zonder drempel en online. Het is de missie van de rechtswinkel het recht weer aan te bieden als een oplossing op de manier zoals u dat zelf ook gewend bent te doen.

Herkent u dit?

Ik krijg opeens een brief van een advocaat met ingewikkelde en dure taal waarvan ik direct hoofdpijn krijg. Ik weet niet wat ik er mee moet en wil snel advies.

 

Mijn advocaat is hartstikke aardig maar iedere keer als ik een vraag stel krijg ik een rekening voor 20 minuten overleg a raison van 250 per uur ex btw en ex kantoorkosten. Ik durf niet te bellen.

Ik heb me helemaal suf gewerkt maar mijn factuur is al weken niet betaald . Trek ik aan de bel, krijg ik opeens te horen dat ik slecht werk zou hebben geleverd en ik  juist zou moeten betalen.