BEPAAL HET ZELF

Met de rechtswinkel kunt u zelf kiezen op welk moment,  op welke manier u uw juridisch probleem aanpakt. Van gratis doe het zelf tot het in de arm nemen van een advocaat om al dan niet naar de rechter te stappen.

Er sluimert iets op uw werk, relatie of onderneming of u wordt geconfronteerd met een actueel probleem. In de rechtswinkel zoekt u naar de meest passende oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een doe het zelf model en combineer dat met een consult met de advocaat die het model aanbiedt.

HOE WERKT DAT IN DE PRAKTIJK: uw loonvordering

U KRIJGT UW LOON NIET Doorgaans wordt duidelijk dat de werkgever ten onrechte een boete of schade claimt. Daar heeft een advocatenwinkel ook al een doe het zelf model voor. Bij een recht toe recht aan standpunt kunt u de brief met onze gratis begeleiding zelf maken en sturen. Moeten de advocaat er voor gaan zitten dan betaalt u een consult tegen een door hem of haar aangeboden vaste prijs.

Aanbieder:  Sigmond Advocatuur
0 out of 5
0,00

De doe het zelf brief is gratis maar wellicht is het nodig om toch wat uitgebreider te sparren omdat het niet direct duidelijk is er toch veel grijs zit in uw probleem. U bestelt dan een consult bij een advocaat. Dat kost geld maar altijd minder dan de standaard aanpak waarbij u langs moet gaan en na een kennismaking 200 per uur betaalt en er nog niets is gebeurd.

Met de doe het zelf brief en de reactie van de werkgever kan de juridische casus verder worden ingevuld en is een standaard advocatenbrief aan de orde. Met de advocaat wordt de standaardbrief aangepast en naar uw werkgever gestuurd. Een advocaat gaat voor u aan het werk en daar betaalt u voor. U krijgt hierbij volgens de regels van de advocatuur een opdrachtbevestiging.

Aanbieder:  Sigmond Advocatuur
0 out of 5
48,00

De filosofie van de rechtswinkel dwingt een advocaat om een probleem snel te doorgronden en aan de achterkant zijn product up to date en scherp te houden. Dit aan de hand van de laatste stand van de wet en jurisprudentie. Dat is voor u lonend omdat u een vaste en redelijke prijs daarvoor betaalt en de advocaat met weinig werk hetzelfde product meerdere keren kan verkopen.

De werkgever blijft koppig en betaalt nog steeds niet terwijl het eigenlijk zonneklaar is dat hij ongelijk heeft. De stap naar de rechter is aan de orde. U overlegt dat met de advocaat die deze dienst aanbiedt. Het dossier is dan al helder en is een procedure standaard af te wikkelen. Dat betekent dat hiervoor een vaste prijs kan worden bepaald. Hou er rekening mee dat een proces altijd geld kost.

Aanbieder:  Sigmond Advocatuur
0 out of 5
1.700,00

Nederlandse rechters zijn gemiddeld top. Ze kennen het recht, hebben uw zaak volledig doorgenomen, hebben een luisterend oor en houden rekening met emoties. In de kern hanteren ze echter een efficiënt juridisch beslismodel. Daarvoor willen ze van u een to the point en doelgericht betoog. Met de aanpak via de rechtswinkel wordt daarvoor gezorgd. 

Juridisch advies is dat een product?

Wat ons betreft wel. Vliegen was vroeger een luxe bezigheid weggelegd voor de happy few totdat iemand bedacht dat vliegen niet meer hoeft te zijn dan een vliegende bus met dito prijzen. A la KLM probeer je dan nog hoge prijzen te reachtvaardigen door per saldo te presenteren dat vliegen een luxeproduct is. Dat geldt inmiddels voor tal van diensten van psycholoog tot bank. Hetzelfde geldt wat ons betreft voor de toegang tot het recht. Advocaten hoeven doorgaans niet bijzonder en uniek te zijn en zijn dat vaak ook niet terwijl ze wel de pretentie hebben en presenteren dat het recht heel bijzonder, uniek en bovenal duur zou moeten zijn. U heeft een probleem en dat wordt door u als heftig ervaren. De oplossing is anderzijds vaak standaard omdat uw probleem op zichzelf niet uniek is. Er is een duidelijke regel voor en rechters hebben zich al over uw probleem uitgelaten. U wilt een oplossing zonder onnodige rituelen en tegen een vaste en redelijke prijs. Met de rechtswinkel krijgt u waar u om vraagt met de belofte dat we dat doen op de meeste efficiente en redelijke prijs denkbaar.

  Latest News

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod .

  Our blog

  De filosofie achter de rechtswinkel Al vanaf mijn eerste dag als advocaat, al weer 1995, [...]

  Is uw probleem uniek

  [...]

  Inzicht

  Mijn stelling van vandaag is zo cliché dat je er bijna om moet lachten. Toch [...]

  Ik heb zelf een advocaat moeten inschakelen

  Ik heb potverdorie zelf een advocaat nodig omdat ik aansprakelijk ben gesteld. Wat zijn mijn [...]

  Toegang tot het recht

  De Orde van Advocaten en individuele advocaten gaan ronken op het moment dat de toegang [...]

  Wat moet ik met die toga

  [...]

  Stel uw vraag

  Laten we beginnen.