WAT IS UW JURIDISCH PROBLEEM?

Het recht zou er moeten zijn om problemen op te lossen tussen mensen. Daar was het ooit voor bedoeld. Met kennis van het het recht kunt u knopen doorhakken en gelijk krijgen op het moment dat u gelijk heeft. Dit ongeacht de vraag of u groot en rijk bent of klein en arm. Met de nationale rechtswinkel heeft u als particulier en ondernemer een drempelloze toegang naar een effectieve oplossing van uw geschil. Bij de rechtswinkel van LS Liber Advocaten zit het recht niet meer achter een dure betaalmuur.

Dit doen we voor u binnen vier stappen.

Stel uw juridische vraag

 U krijgt op korte termijn van een kernachtig  advies van een ervaren advocaat. U weet dan waar u aan toe bent. Dat eerste advies is altijd gratis en kunt u doen op drie manieren:

CHAT, whatsapp of mail.

via onze chat, whatsapp of mail.

 

DOE HET ZELF:

U heeft ons eerste advies gekregen maar wat nu.

In eerste instantie kijken we of u uw juridisch probleem zelf kunt oplossen. Dat bespaart kosten en u blijft meester over uw probleem. Het maakt niet uit of u ondernemer bent of particulier.

In onze winkel vindt u een groot aantal doe het zelf modellen die u kunt downloaden en we zo nodig samen op maat maken voor uw zaak. Het model is gratis en het op maat maken doen we samen met u voor een vast bedrag van € 29,95. U herkent de doe het zelf modellen aan het icoon.

 

Stuur advocatenbrief:

 

 

Uw wederpartij reageert niet op uw eigen brief of reageert met onjuiste argumenten.

Door onze formule en  standaardisatie kunnen we voor u in 9 van de tien gevallen een standaard advocatenbrief maken voor een standaardbedrag van € 60,00. Het standaardmodel staat al in de winkel.  Dat heeft uw wederpartij niet verwacht.  

Stap naar de rechter

 

 

Met de voorgaande stappen heeft u een compleet dossier met alle van belang zijnde feiten en bewijsmiddelen. Duidelijk is wat u wilt en waarom u dat wilt. Uw wederpartij kan of wil echter niet meewerken. U komt niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand of heeft geen rechtsbijstandsverzekering. Met onze aanpak heeft u een compleet dossier dat eigenlijk panklaar is voor de rechter. Hierdoor kunnen we ook weer in 9 van de tien gevallen een vaste prijs met u afspreken voor het doorlopen van de procedure. We stellen alle kosten voor u op een rijtje, berekenen wat u in geval van winst terug kunt krijgen en u krijgt een duidelijk analsye van de risico’s die u loopt. 

Het halen van uw recht via de rechter is zelden tot nooit kostendekkend maar met onze aanpak weet u van te voren waar u aan toe bent en begint u niet aan een rit met een onzekere financiële uitkomst door een taximeter die draait op uurtje factuurtje.

Nieuwsgierig naar onze filosofie en aanpak. Lees hier verder.