Hoe wderken we:

De rechtswinkel draait om het aanbieden van concrete juridische oplossingen voor de meest voorkomende juridische problemen.

Al vanaf 2007 geven we eerstelijns rechtshulp aan particulieren en ondernemers. Daar hebben we zelf van geleerd. De belangrijkste les  en eigenlijk ook meest logische is dat u zelf zo autonoom mogelijk een goedkope en effectieve oplossing zoekt voor een juridisch probleem. 

  • U wilt hiervoor in eerste instantie een kort en bondig antwoord van een deskundig advocaat. U wilt daar best wat voor betalen maar niet de hoofdprijs en zeker niet op basis van een lopende taximeter met een taxichauffeur die een routeplanning vol mitsen en maren presenteert.
  • Het recht en de wet in het bijzonder zijn bedoeld als een standaard hulpmiddel voor oplossingen en ieder geval een kader voor keuzes.
  • Een juridisch probleem is hierbij in 9 van de 10 gevallen voor u uniek maar is doorgaans al lang opgelost door het recht. 
  • Met de rechtswinkel vliegt u uw standaard probleem aan de hand van standaard stappen. 

Krijg zicht op uw probleem

Stel uw vraag per mail of whatsapp en u krijgt gratis een kort en bondig antwoord. U weet waar u toe bent.

Click Here

Bespreek het probleem

Boek een consult met een advocaat voor een vaste prijs en zet samen met hem alles concreet op een rijtje en bepaald de marsroute.

Click Here

Overmeester uw probleem

U heeft de stappen besproken en waar mogelijk gaat u eerst zelf aan de slag. Op die manier wordt helder wat haalbaar is.

Click Here

Overmeester uw probleem

U heeft de stappen besproken en waar mogelijk gaat u eerst zelf aan de slag. Op die manier wordt helder wat haalbaar is.

Click Here

Uw huiswerk

Of u nu met ons of een andere advocaat aan het werk. Dit zijn altijd de stappen die u zelf moet ondernemen en zult moeten inventariseren.

Wat wil ik of wordt er van mij verlangd.

Wie spelen er allemaal een rol in mijn verhaal